Viking Fritid Cube 3 x 3 m

37500,00 kr
På lager
SKU
VEC3X3

Standardsett:

  • Gulvpaneler av gran;
  • Selvklebende bitumenmembran for taktekking;
  • Gulv, dør og vinduer i tinnutførelse;
  • Veggpaneler av gran med impregnerte bunndeler;
  • 2 stk. aluminiumglassvegger Alutech (1000 x 2200 mm);
  • 1 stk. skyvedørsystemer i aluminium Alutech (3 skinner)

For den nye Viking Fritid Cube 3 x 3 m er det lagt spesiell vekt på rask og enkel montering. Dette kompakte og lyse produktet er utviklet som et multifunksjonelt område der du kan tilberede mat og tilbringe fritiden. På varme dager kan du åpne de store dørene og nyte finværet. På vindfulle dager kan du nyte landskapet fra innsiden. Dette produktets mål og utføring passer perfekt inn i nye boligområder, rurale landskap eller til og med et hyttefelt.

SPESIFIKASJONER:

Tak. Gulvpanelrammene på 45 x 120 mm er dekket med utvendig plater på 18 x 145 mm. Denne konstruksjonen tåler 295 kg/m2 = 2,95 kN/m2. Easy Cube-taket er 2,9 m høyt og har 10 % helling. Vi bruker MIDA SELF KSK til taktekking, en selvklebende membran av elastomerisk bitumen som dekker hele overflaten. Montering av det sammenrullede taket er en rask, enkelt og sikker måte å dekke hele kuben på. Du trenger bare å rulle det ut, feste med spiker, ta av beskyttelsesfilmen og presse det ned.

Kubens ramme i massivt tre: foran og bak 45 x 95 mm; sidene - 45 x 45 mm med 18 x 145 mm plater gjør produktet til et værbeskyttet avslapningsområde. Produktet har en aluminiumglassvegg på hver side og tre skyvedører (3 skinner) som enkelt kan åpnes i to retninger!

Vegger. Veggene er laget av gran fra FSC-sertifiserte granskoger. Veggrammene foran og bak er 45 x 95 mm med utvendige 18 x 145 mm store vertikale plater. Sideveggrammene er 45 x 45 mm med utvendige 18 x 145 mm store vertikale plater. Veggrammenes bunndeler er impregnerte.

Skyvedører i aluminium med 3 skinner Alutech.Skyvedørene har aluminiumrammer, produsert av en "kald" enkeltramme i aluminiumsprofil med ikke-isolerende tetningslister. Aluminiumsrammen skyves slik at hele konstruksjonen er stabil. Rammehjulene er laget for å festes ved bevegelse og har aluminiumsprofiler for vertikal og horisontal justering, og sørger for at de bevegelige delene er spesielt letter å bevege. Tetningsbørsten hindrer at støv trenger inn i konstruksjonen og kompenserer for vibrasjon fra vind. Alle begevelige deler lar seg lett fjerne og sette inn igjen, slik at du slipper problemer med rengjøring av glass fra utsiden. I stengt posisjon har systemet automatiske låste og ulåste posisjoner. Håndtakene og låsene er bygget inn i aluminiumsprofilen, slik at glasset alltid forblir rent ved åpning. Dette er et enkeltkamret aluminiumssystem. Det tempererte glasset er 4 mm tykt.

Aluminiumglassvegg «Alutech». Panelstørrelsen er 1000 x 2200 mm; Rammebredde: 40 mm; Glassering: enkeltglass; Glasstykkelse: 4 mm. Farge: metallisk/hvit.

Mer informasjon
Trelast Gran
Form Rektangel
Rom Ett rom inne
Interiørareal (square meters) 9.0
Eksteriørkledning (mm) 18
Dørstørrelse (mm) 3000 x 2200
Vindusstørrelse 1000 x 2200
Delivery Order be completed in 2-6 weeks depending on season and factory loads
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.