SUN-paviljong 10 m²

47100,00 kr
På lager
SKU
P10003

Standardsett:

  • Vegg, takpaneler;
  • Solid gulv;
  • Tak dekket med bitumen-shingel i valgt farge;
  • Tak med metallhette og dekorativ kule på toppen;
  • Takkantens utførelse er i rett standard-sidebekledning;
  • 7 doble glassvinduer (3 kan åpnes);
  • Dobbeltdører med lås og vinduer;
  • Takventilasjon.

Solpaviljongen 10 m2 gir deg en unik sjanse til å få et praktfult tillegg i hagen, både funksjonelt, vakkert og slitesterkt. Paviljongen er laget av nordgran, en tresort som er både lett og estetisk. Denne hagepaviljongen er bygget robust nok til at den tåler regn og daglig bruk. Den moderne, koseslige og svært populære solpaviljongen 10 m2 med metalltakhette og standardsider (rette sider) som dekorerer takkanten er designet for sammenkomster med familie eller nære venner.

Hvorfor er denne paviljongen en god løsning for hagen din?

Høye tak og store dobbeltvinduer gir deg visuelt en følelse av god plass og får deg til å føle deg komfortabel. Du kan ha det hyggelig inne, uansett vær. De store vinduene lar deg nyte solrike dager. Skjerm deg mot vær og vind ved å lukke vinduene og nyte en kopp te. Paviljongen er romslig (10 m 2 ) og gir deg den mulighet til å invitere en større gruppe venner. Paviljongen er laget av naturtre og er estetisk og dekorerende i hagelandskapet. Du kan bestille ekstrautstyr som f.eks. sengetøy eller bomullsgardiner og blomsterpotter. Du kan også bestille en terrasse (tilgjengelig i flere ulike størrelser) som du kan bygge solpaviljongen på.

Mer sol gir mer glede.

Mye lys slipper inn gjennom de store paviljongvinduene, og glaserte dører gir deg bedre hvile. Paviljongen er designet for å la dagslys slippe inn fra alle sider. Paviljongen har 7 dobbeltvinduer, 3 av dem kan åpnes. Vinduene er av størrelse 1290 x 1405 mm. Den doble glassdøren gir paviljongen en elegant utforming. Dobbeltdøren er av størrelse 1290 x 1800 mm.

Mer informasjon
Trelast Gran
Form Oktogon
Rom Ett rom inne
Interiørareal (square meters) 10.0
Diameter (mm) 3763
Vegghøyde (mm) 2050
Gulvtykkelse (mm) 73
Veggtykkelse (mm) 45
Dørstørrelse (mm) 1290 x 1800
Vindusstørrelse 1290 x 1405
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.