Ø1,8 m "RELAX" luksus badestamp i glassfiber

43312,50 kr
På lager
SKU
LFHT18R

Standardsett:

  • Badestamp med glassfiberramme og treutføring fra utsiden;
  • Varmeovn i rustfritt stål med skorstein (innebygget);
  • Innvendige benker i glassfiber;
  • Utløpsventil for vann;
  • Trapper;
  • Strammebånd av rustfritt stål;
  • Badekar i tre, med trebunn og bærehanker.

Glassfiberrøret med innebygget varmeapparat er spesielt elegant og luksuriøst; det har ingen ekstra utvendige detaljer som krever plass. Hvis du ikke vil bruke mye tid på vedlikehold av badestamp, er dette og våre andre glassfiberrør virkelig noe for deg. Glassfiberrøret kan rengjøres med rent vann eller kjemikalier og har ingen påvirkning på overflaten. Badestamp i glassfiber er et slitesterkt produkt som ikke krever ytterligere investeringer eller utgifter. Glassfiberinnsatsen er laget av en enkelt glassfiberduk med buede benker, som gjør at du sparer vann og naturligvis kan varme opp vannet i badestampraskere. Glassfiberforingen er jevn, glatt og behagelig å berøre. Du kan velge mellom fire farger: grå, krem, gul og blå. Fordelen med glassfiber er ekstremt lett vedlikehold. Det anbefales at du vurderer å kjøpe skorsteinsbeskyttelse. Du kan velge mellom sikkerhetsgjerde i tre eller metall til skorsteinen. Dette er viktig for å beskytte deg selv, gjester og barn fra faren for brannskade og ulykker rundt badestamp.

SPA-utstyr i badestamp

Alternativ. Ikke inkludert i standardsettet.

Luftboblesystem

Denne lille luftblåseren lindrer musklene dine og lar deg slappe av. Den resirkulerer også vannet slik at det strømmer rundt kroppen din. Du kan også kontrollere luftstrømmen for å regulere hvor kraftige boblene skal være. Dette massasjesystemet er montert i benkene, setene i badestamp.

Luftmassasjesystemet består av: 12 luftdyser, luftpumpe, kontrollknapp, tilkoblingsslanger.

Hydromassasjesystem

Hydromassasje (intens vannmassasje) fungerer ved at vann pumpes ut av badestamp og sendes under høyt trykk tilbake i badestamp gjennom dysene (de kan pumpe opptil 1,5 m3 vann pr. minutt). Hydromassage - 6 dyser i veggene. Pumpene er plassert i veggene, og dysene sender en kraftig vannstrøm som gir kroppen din dyp massasje. De innovative dysene er utviklet for å rette seg mot bestemte muskelgrupper. Slik får du en bedre og mer behagelig massasje.

LED-lamper

Du kan velge stemning og få en avslappende bakgrunn ved å legge til LED-lamper under vannet i badestamp! Bruk dem for å få gjestene til å finne frem i badestamp, eller bare for et fargerikt tillegg. LED-lampene er spesifikt laget for badestamp våre, slik at du kan oppnå en maksimal belysningseffekt.

Mer informasjon
Form Rund
Delivery Order be completed in 2-6 weeks depending on season and factory loads
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.