Ø1,8 m luksus badestamp i glassfiber med SPA

43312,50 kr
På lager
SKU
LFHT18

Standardsett:

 • Badestamp med glassfiberramme og grantreutføring fra utsiden;
 • Varmeovn i rustfritt stål med skorstein (innebygget);
 • Innvendige benker i glassfiber;
 • Utløpsventil for vann;
 • Trapper;
 • Strammebånd av rustfritt stål;
 • Badekar i tre, med trebunn og bærehanker.

Vi er stolte over å presentere vår bestselgende modell med SPA-installasjon og LED-lamper. Glassfiber ble valgt som materiale for disse badestamp på grunn av materialets holdbarhet og komfort. Dette badestampmed SPA av glassfiber er et perfekt valg for de som liker det naturlig, fordi finishen og trim-elementene er laget av gran eller termisk tre. Videre kan du velge favorittfarge: blå, krem, grå eller gul. Badestamp i glassfiber med overløpssystem er utviklet for å la deg nyte et varmt bad utendørs, med herlig boblemassasje og vannmassasje med LED-belysning. Det passer for de som ikke vil bruke mye tid på rengjøring av et vanlig badestamp i tre. Vi gir deg muligheten til å forbedre effekten med 6 luftbobledyser og 12 hydrodyser (vann) for enkelte kroppsområder eller jevnt fordelt. Dysene monteres på siden av badestamp i ulike posisjoner, slik at du finner den som treffer akkurat riktig. Forskjellen mellom luftboblesystemet og vannmassasjesystemet er at det kommer vann ut av vannmassasjesystemet og luft ut av luftboblesystemet.

Spesifikasjon

 • Badestamp innvendige diameter er 1800 mm, mens den utvendige diameteren er 2015 mm;
 • Badestamp høyde er 950 mm, mens dybden er 690 mm;
 • Innvendige benker av glassfiber. Benkenes størrelse (B x H): 320 x 260 mm;
 • Vannbevegelse: ekstern vannkran montert under varmeapparatet;
 • Vannkapasitet: 1300 L. Etter 1 times oppvarming: vanntemperatur 32°C. Etter 1,5 timers oppvarming: vanntemperatur 37 °C.
 • LED-belysning: 3 LED-lamper, hver med 6 ulike RGB-farger;

SPA-utstyr i badestamp

Luftboblesystem

Denne lille luftblåseren lindrer musklene dine og lar deg slappe av. Den resirkulerer også vannet slik at det strømmer rundt kroppen din. Du kan også kontrollere luftstrømmen for å regulere hvor kraftige boblene skal være. Dette massasjesystemet er montert i benkene, setene i badestamp.

Luftmassasjesystemet består av: 12 luftdyser, luftpumpe, kontrollknapp, tilkoblingsslanger. Hydromassasjesystem Hydromassasje (intens vannmassasje) fungerer ved at vann pumpes ut av badestamp og sendes under høyt trykk tilbake i badestamp gjennom dysene (de kan pumpe opptil 1,5 m3 vann pr. minutt). Hydromassage - 6 dyser i veggene. Pumpene er plassert i veggene, og dysene sender en kraftig vannstrøm som gir kroppen din dyp massasje. De innovative dysene er utviklet for å rette seg mot bestemte muskelgrupper. Slik får du en bedre og mer behagelig massasje.

LED-lamper

Du kan velge stemning og få en avslappende bakgrunn ved å legge til LED-lamper under vannet i badestamp! Bruk dem for å få gjestene til å finne frem i badestamp, eller bare for et fargerikt tillegg. LED-lampene er spesifikt laget for badestamp våre, slik at du kan oppnå en maksimal belysningseffekt.

Ikke gå glipp av muligheten til å slappe av i badestamp i friluft!

Mer informasjon
Materialer Spruce / Thermowood/ Larch
Form Rund
Diameter (mm) 2015
Eksteriørkledning (mm) 18
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.