Camping-pod 2,4 x 4

51375,00 kr
På lager
SKU
CP01

Standardsett:

  • Podder laget av gran:
  • Tak dekket med bitumen-shingel i valgt farge;
  • Ett vindu på veggen bak kan åpnes.
  • Dobbeltdører med lås og dobbeltvinduer;
  • Ett stort rom inni;
  • Med eller uten terrasse.

Perfektstørrelse og design, funksjonelt og av høy kvalitet – campingpodden er perfekt for campingplassen. Den har et 3,2 m langt rom der du kan sove og/eller slappe av og spise lunsj.

Campingpodden er laget av gran. Podveggene er 38 mm tykke; gulvet i massivt tre er 28 cm tykt. Campingpodden er 2,4 m bred og 2,6 m høy. Tak dekket med bitumen-shingel i valgt farge; svart, rød, grønn;

6 lag med bitumen-shingler er fremstilt av en slitesterkt og svært motstandsdyktig glassfiberbunn belagt med en polymerforsterket bitumenblanding med bitumen av høy kvalitet og en aggregat. Det øverste shingel-laget er dekket med mineralgranuler som sikrer beskyttelse mot UV-stråler og andre værforhold. Granulene er malt etter termisk metode, hvilket betyr at et pigment brennes inn i granulenes overflate. Det garanterer at fargen holder lenge. Bunnen av shinglene er et klebrig polymer-forsterket bitumenlag som er beskyttet med en lett avtagbar silisiummembran. Solvarmen gjør at de overlappende flisene øverst klistres sammen og danner et dobbelt hydroisolerende lag som garanterer at taket får en utmerket lekkasjebestandighet.

Mer informasjon
Trelast Gran
Form Kapsel
Rom Ett rom inne
Interiørareal (square meters) 7.5
Gulvtykkelse (mm) 28
Veggtykkelse (mm) 38
Dørstørrelse (mm) 1020 x 1920
Vindusstørrelse 678 x 714
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.