Barnas lekehus Vika

9800,00 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Vika"

 

En av de mest populære lekehus – Vika er et lite trehus for lek som vil live opp en hagen med sitt originale utseende og vil gi barn mye glede.

Lekhuset vil utvilsomt bli et eksklusivt, kreativt og lærerikt område for barns fritid. Prisen angitt for lekehuset er uten sklie, men tilbyr deg gladelig sklier i forskjellige farger (rød, blå eller grønn)! Et lekehus for barn er ikke bare et leketøy, det er en opprinnelig måte å tilbringe fritid med barn, samt et godt alternativ til å distrahere et barn fra TV og skjermer, og ta vare på en kreativ fritid i friluft .

Barnas lekehus – Vika er plassert på fire ben, noe som øker lekehuset og tiltrekker seg små oppdagelsesreisende i verden. Det vil være et flott personlig lekerom som ethvert barn vil være stolt av. Det sertifiserte lekehuset oppfyller EUs sikkerhetskrav, noe som gjør det trygt for barn å leke.

Lekehus av tre for barn monteres veldig enkelt og raskt – det blir morsomt for hele familien! Du kan se dette her: monteringsbilder av lekehuset.

Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert. Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold! Hvis du planlegger å plassere lekeplassen på gresset eller på bakken, anbefaler vi at du kjøper flere ankre som stikkes ned i bakken, føttene på lekeplassen skal monteres og festes på ankrene. Ved bruk av ankre vil lekeplassen stå fast og stabilt.

4 stk metallmonteringsankre anbefales for installasjon.

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Mer informasjon
Vekt (kg) 198
Materialer Høvlet furu, dekket med beskyttende impregnering i høytrykkskamre, FSC®-sertifisert tre!
Sikkerhet, sertifikater Lekehuset har et TÜV-sertifikat for hjemme-lekeplasser, i samsvar med EN 71
Trykkbehandlet tre Impregnering TANALITH E 3475 – fri for krom, gir langvarig beskyttelse mot sopp og insekter som angriper tre, samt utmerket fargestabilitet.
Lekehus-installasjon 2 dører, 2 vinduer med fast, gjennomsiktig glass, svart asfalt-tak, skruer og festemidler.
Barn (alder) Fra 3 år
Maksimal belastning (kg) 150
Plattformhøyde over bakken 57 cm
Størrelse langs ytre kontur (LxBxH) (cm) 125 x 178 x 211
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 1,34
Overflate dekket av tak på utsiden (cm) 69 x 125
Veggtykkelse (mm) 12
Gulvtykkelse (mm) 19
Garanti 2 år
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.