Barnas lekehus "Eventyr"

14700,00 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Eventyr"

 

Hvis du var barn, ville du like å føle deg som du var i et eventyr for et stund? Barna dine vil uten tvil føle det samme! Barnas lekehus Eventyr er spesielt elsket av jenter, men passer også godt for gutter. Romslig utendørs lekehus består i etasjer, så det er garantert romslig lekeområde!

Barnas lekehus Eventyr tar vare på den kreative og pedagogiske fritiden for barna . Tross alt, vil alle unge detektiver, forskere eller oppdagere ha sin egen lekeplass!

Lekehuset består av en modulær design som et praktisk og enkel å montere, alle deler (dører, gulv, vegger og gjerder) er klare til montering og maling. Montering av dette lekehuset er veldig enkelt, av egen erfaring kan vi med sikkerhet si at prosessen med å montere, male og installere et hus er en original og spennende aktivitet for hele familien. Lekehuset Eventyr  kan males etter et hvert barns fantasier og ønsker, slik at unge familiemedlemmer føler seg glade og eksepsjonelle! Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert.

Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold!

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.