Barnas lekehus Dverg

14062,50 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Dverg"

Dverg – barnas lekehus i eksklusiv design! Dette er et av de største to-etasjers utendørs lekehus i utvalget vårt! Din lille vil uten tvil sette pris på dette hagehuset! Dette utendørs lekehuset er designet med tanke på barns sikkerhet, er sertifisert og oppfyller strenge EU-sikkerhetskrav. Lekehuset Dverg er et unikt lekeområde for de små og en unik dekorasjon av hagen din!

Lekehuset består av en modulær design som et praktisk og enkel å montere, alle deler (dører, gulv, vegger og gjerder) er klare til montering og maling. Montering av dette lekehuset er veldig enkelt, av egen erfaring kan vi med sikkerhet si at prosessen med å montere, male og installere et hus er en original og spennende aktivitet for hele familien. Lekehuset Dverg kan males etter et hvert barns fantasier og ønsker, slik at unge familiemedlemmer føler seg glade og eksepsjonelle!

Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert. Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold!

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Lekehus av tre for barn monteres veldig enkelt og raskt – det blir morsomt for hele familien! Du kan se dette her: monteringsbilder av lekehuset.

Mer informasjon
Vekt (kg) 370
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.