Barnas lekehus Luna

15600,00 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Luna"

Barnas lekehus Luna er et fantastisk valg. Dette er et av de mest romslige utendørs lekehusene som vil gi eksepsjonelle muligheter for kreativ fritid. Eksepsjonelle designelementer vil utvilsomt dekorere hagen og bli en drøm for barn!

Hva kan være finere enn de glade øynene til barn, med glede og smil når de er glade for å leke og dykke inn i fantastisk verden av spill? Lekehuset består av en modulær design som et praktisk og enkel å montere, alle deler (dører, gulv, vegger og gjerder) er klare til montering og maling. Montering av dette lekehuset er veldig enkelt, av egen erfaring kan vi med sikkerhet si at prosessen med å montere, male og installere et hus er en original og spennende aktivitet for hele familien.

Lekehuset Luna kan males etter et hvert barns fantasier og ønsker, slik at unge familiemedlemmer føler seg glade og eksepsjonelle! Lekehus av tre for barn monteres veldig enkelt og raskt – det blir morsomt for hele familien! Du kan se dette her: monteringsbilder av lekehuset.

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Mer informasjon
Vekt (kg) 370
Materialer Høvlet furu, dekket med beskyttende impregnering i høytrykkskamre, FSC®-sertifisert tre!
Sikkerhet, sertifikater Lekehuset har et TÜV-sertifikat for hjemme-lekeplasser, i samsvar med EN 71
Trykkbehandlet tre Impregnering TANALITH E 3475 – fri for krom, gir langvarig beskyttelse mot sopp og insekter som angriper tre, samt utmerket fargestabilitet.
Lekehus-installasjon Veranda med tak, dører, 3 vinduer og 2 takvinduer, med fast, gjennomsiktig glass, 3 blomsterpotter, svart asfalt-tak, sett med skruer og komponenter.
Barn (alder) Fra 1 år
Maksimal belastning (kg) 150
Plattformhøyde over bakken gulv på bakken (det anbefales å isolere huset fra bakken, for eksempel ved å legge underlag på betongplater eller klosser, som også tillater tilstrekkelig ventilasjon)
Størrelse langs ytre kontur (LxBxH) (cm) 263 x 278 x 231
Takflate dimensjoner på innsiden (cm) 232×162
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 3,78
Overflate dekket av tak på utsiden (cm) 100×70
Overflate dekket av tak på utsiden (m2) 0,7
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 2,22
Veggtykkelse (mm) 12
Gulvtykkelse (mm) 12
Garanti 2 år
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.