Barnas lekehus Troja

14400,00 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Troja"

Hva kan være finere enn de glade øynene til barn, med glede og smil når de er glade for å leke og dykke inn i fantastisk verden av spill? Det romslige trehuset Troja vil gi alle mulighetene for å ha det morsomt og trygt fritid i nærheten av huset, og barna vil ha de beste barndomsminnene! Dette utendørs lekehuset er spesielt populært hos barn på grunn av høyere takhøyde og stor terrasse under taket

Prisen angitt for lekehuset er uten sklie, men tilbyr deg gladelig sklier i forskjellige farger (rød, blå eller grønn)!

Lekehuset består av en modulær design som et praktisk og enkel å montere, alle deler (dører, gulv, vegger og gjerder) er klare til montering og maling. Montering av dette lekehuset er veldig enkelt, av egen erfaring kan vi med sikkerhet si at prosessen med å montere, male og installere et hus er en original og spennende aktivitet for hele familien. Lekehuset Troja kan males etter et hvert barns fantasier og ønsker, slik at unge familiemedlemmer føler seg glade og eksepsjonelle!

Lekehus av tre for barn monteres veldig enkelt og raskt – det blir morsomt for hele familien! Du kan se dette her: monteringsbilder av lekehuset.

Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert. Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold!

Hvis du planlegger å plassere lekeplassen på gresset eller på bakken, anbefaler vi at du kjøper flere ankre som stikkes ned i bakken, føttene på lekeplassen skal monteres og festes på ankrene. Ved bruk av ankre vil lekeplassen stå fast og stabilt.

4 stk metallmonteringsankre 9 x 9anbefales for installasjon.

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Mer informasjon
Vekt (kg) 350
Materialer Høvlet furu, dekket med beskyttende impregnering i høytrykkskamre, FSC®-sertifisert tre!
Sikkerhet, sertifikater Lekehuset har et TÜV-sertifikat for hjemme-lekeplasser, i samsvar med EN 71
Trykkbehandlet tre Impregnering TANALITH E 3475 – fri for krom, gir langvarig beskyttelse mot sopp og insekter som angriper tre, samt utmerket fargestabilitet.
Lekehus-installasjon 2 vinduer med klart organisk glass, en dør med et vindu, en terrasse med tak og rekkverk, en pidestall, sort asfalt-tak, et sett med skruer og beslag
Barn (alder) Fra 3 år
Maksimal belastning (kg) 150
Plattformhøyde over bakken 120 cm
Størrelse langs ytre kontur (LxBxH) (cm) 239 x 190 x 256
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 2,62
Overflate dekket av tak på utsiden (cm) 920 x 187
Overflate dekket av tak på utsiden (m2) 1,72
Veggtykkelse (mm) 12
Gulvtykkelse (mm) 19
Garanti 2 år
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.