Barnas lekehus "Simba"

13900,00 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Simba"

Det romslige og stilfulle lekehuset Simba et av våre mest populære lekehus. Stabilt, oppgradert design som er sertifisert og oppfyller EUs sikkerhetskrav, fullt sikret og tilpasset barn. Det utendørs lekehuset er ikke bare et flott lekeområde for barn, men også en flott utsmykning av bakgården

Barnas lekehus Simba tar vare på den kreative og pedagogiske fritiden for barna. Tross alt, vil alle unge detektiver, forskere eller oppdagere ha sin egen lekeplass!

Lekehuset består av en modulær design som et praktisk og enkel å montere, alle deler (dører, gulv, vegger og gjerder) er klare til montering og maling. Montering av dette lekehuset er veldig enkelt, av egen erfaring kan vi med sikkerhet si at prosessen med å montere, male og installere et hus er en original og spennende aktivitet for hele familien.Lekehuset Simba kan males etter et hvert barns fantasier og ønsker, slik at unge familiemedlemmer føler seg glade og eksepsjonelle!

Lekehus av tre for barn monteres veldig enkelt og raskt – det blir morsomt for hele familien! Du kan se dette her: monteringsbilder av lekehuset.

Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert. Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold!

Hvis du planlegger å plassere lekeplassen på gresset eller på bakken, anbefaler vi at du kjøper flere ankre som stikkes ned i bakken, føttene på lekeplassen skal monteres og festes på ankrene. Ved bruk av ankre vil lekeplassen stå fast og stabilt.

4 stk metallmonteringsankre 7 x 7 anbefales for installasjon.

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Mer informasjon
Vekt (kg) 270
Materialer Høvlet furu, dekket med beskyttende impregnering i høytrykkskamre, FSC®-sertifisert tre!
Sikkerhet, sertifikater Lekehuset har et TÜV-sertifikat for hjemme-lekeplasser, i samsvar med EN 71
Trykkbehandlet tre Impregnering TANALITH E 3475 – fri for krom, gir langvarig beskyttelse mot sopp og insekter som angriper tre, samt utmerket fargestabilitet.
Lekehus-installasjon 1 dør, 3 faste vinduer med trygt, gjennomsiktig glass, svart bitumen taktekking, sett med skruer og festemidler i henhold til instruksjoner.
Barn (alder) Fra 3 år
Maksimal belastning (kg) 150
Plattformhøyde over bakken 80 cm
Størrelse langs ytre kontur (LxBxH) (cm) 175 x 226 x 250,5
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 2,35
Overflate dekket av tak på utsiden (cm) 91 x 51
Overflate dekket av tak på utsiden (m2) 0,46
Veggtykkelse (mm) 12
Gulvtykkelse (mm) 19
Garanti 2 år
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.