Barnas lekehus Elija

14300,00 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Elija"

Lekhuset Elija appellerer til barn med ulike interesser. Den unike egenskapen til lekehuset er en lekehage på uteplassen, der barna kan leke, selv i regnet. Den brede lekehusdøren sørger for at i huset passer til nesten alt de små vil ta med seg inn.

Lekehuset består av en modulær design som et praktisk og enkel å montere, alle deler (dører, gulv, vegger og gjerder) er klare til montering og maling. Montering av dette lekehuset er veldig enkelt, av egen erfaring kan vi med sikkerhet si at prosessen med å montere, male og installere et hus er en original og spennende aktivitet for hele familien. Lekehuset Elija kan males etter et hvert barns fantasier og ønsker, slik at unge familiemedlemmer føler seg glade og eksepsjonelle!

Lekehus av tre for barn monteres veldig enkelt og raskt – det blir morsomt for hele familien! Du kan se dette her: monteringsbilder av lekehuset.

Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert. Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold!

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Mer informasjon
Vekt (kg) 248
Materialer Høvlet furu, dekket med beskyttende impregnering i høytrykkskamre, FSC®-sertifisert tre!
Sikkerhet, sertifikater Lekehuset har et TÜV-sertifikat for hjemme-lekeplasser, i samsvar med EN 71
Trykkbehandlet tre Impregnering TANALITH E 3475 – fri for krom, gir langvarig beskyttelse mot sopp og insekter som angriper tre, samt utmerket fargestabilitet.
Lekehus-installasjon 1 dør, 1 faste vinduer med trygt, gjennomsiktig glass, svart asfalt-tak, sett med skruer og festemidler i henhold til instruksjonene.
Barn (alder) Fra 1 år
Maksimal belastning (kg) 150
Plattformhøyde over bakken gulv på bakken (det anbefales å isolere huset fra bakken, for eksempel ved å legge underlag på betongplater eller klosser, som også tillater tilstrekkelig ventilasjon)
Størrelse langs ytre kontur (LxBxH) (cm) 240 x 192 x 173
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 1,54
Overflate dekket av tak på utsiden (cm) 111 x 125
Overflate dekket av tak på utsiden (m2) 1,39
Veggtykkelse (mm) 12
Gulvtykkelse (mm) 12
Garanti 2 år
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.