Barnas lekehus Tina

12700,00 kr
På lager
SKU
Children's wooden playhouse "Tina"

Barnas lekehus Tina vil utvilsomt bli en drøm for hvert barn! Det utsøkte designet på det utendørs lekehuset er utformet med tanke på barnopplæring og en trygg fritid for barn.

Lekehuset vil ikke bare være et originalt lekeområde for barna dine, men også en flott hageutsmykning! Lekehuset består av en modulær design som et praktisk og enkel å montere, alle deler (dører, gulv, vegger og gjerder) er klare til montering og maling. Montering av dette lekehuset er veldig enkelt, av egen erfaring kan vi med sikkerhet si at prosessen med å montere, male og installere et hus er en original og spennende aktivitet for hele familien. Lekehuset Tina kan males etter et hvert barns fantasier og ønsker, slik at unge familiemedlemmer føler seg glade og eksepsjonelle!

Lekehus av tre for barn monteres veldig enkelt og raskt – det blir morsomt for hele familien! Du kan se dette her: monteringsbilder av lekehuset.

Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert. Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold!

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE

Mer informasjon
Vekt (kg) 190
Materialer Høvlet furu, dekket med beskyttende impregnering i høytrykkskamre, FSC®-sertifisert tre!
Sikkerhet, sertifikater Lekehuset har et TÜV-sertifikat for hjemme-lekeplasser, i samsvar med EN 71
Lekehus-installasjon 1 dør, 3 faste vinduer med trygt, gjennomsiktig glass, svart bitumen taktekking, sett med skruer og festemidler i henhold til instruksjoner.
Barn (alder) Fra 1 år
Maksimal belastning (kg) 150
Plattformhøyde over bakken gulv på bakken (det anbefales å isolere huset fra bakken, for eksempel ved å legge underlag på betongplater eller klosser, som også tillater tilstrekkelig ventilasjon)
Størrelse langs ytre kontur (LxBxH) (cm) 182 x 217 x 174
Takflate dimensjoner på innsiden (cm) 180 x 167 – (91 x 51 )
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 2,54
Overflate dekket av tak på utsiden (cm) 91 x 51
Overflate dekket av tak på utsiden (m2) 0,46
Overflate dekket av tak på innsiden (m2) 91 x 48
Veggtykkelse (mm) 12
Gulvtykkelse (mm) 19
Garanti 24 måneder
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.