Badstutønne Ø1,9 x 3 m med økovennlig tak

41300,00 kr
På lager
SKU
ESB3X19

Standardsett:

 • Badstutønne av gran;
 • Tak dekket med treshingler;
 • Strammebånd av rustfritt stål;
 • 2 vinduer i termisk herdet glass i bakveggen (brune);
 • Dør med lås og et vindu i termisk herdet glass;
 • Badstubenker av løvtre;
 • Benker for omkledningsrom;
 • For badstuer med omkledningsrom innenfor glassdøren;
 • Varmebestandige plater til ovnen/komfyren.

Badstutønnen med økovennlig tak* er koselig, med økovennlig tak og passer perfekt til hagen, bakgården eller en campingplass eller annen naturskjønn beliggenhet. Den pynter opp i omgivelsene og gjør badeopplevelsen bedre. I tillegg har badstuen tydelige helsemessige fordeler. Denne enkle designen er svært effektiv og sørger for maksimalt brukbart areal med minimering av overflødige kubikkfot, hvilket betyr at badstuen varmes opp raskt og effektivt.

Layout. Badstutønnens diameter er enten 1,90 m eller 2,20 m, men for denne modellen har vi brukt en diameter på 1,9 m. Denne badstutønnen har 3 m lange vegger. Den tar litt mindre plass enn våre større badstutønner og passer derfor perfekt til en mindre hage eller bakgråd.

Denne badstutønnen har 2 planalternativer*:

 • med 0,6 terrasse og 2 benker foran, badsturom 2,22 m, 6 m3 (standard);
 • uten terrasse, 2,72 m, 7,4 m3 badsturom;

I tillegg finnes det ulike alternativer for vinduene på veggene bak og foran. Et av alternativene er å la hele bakveggen utføres i glass. Dette glasset er 10 mm tykt, termisk herdet, bruntonet og dekket med en 110 mikron tykk beskyttelsesfilm. Et spesielt sikkerhetsgjerde er plassert mellom glassveggen og badstuovnen innvendig. På forespørsel fra kunden kan vi installere en vedovn eller en elektrisk varmekilde i tønnebadstuen.

Tømmer. Badstutønnen kan være laget av gran eller termisk tre. Tønnebadstuens vegger er 38 mm eller 58 mm tykke (du kan velge ett av disse to målene hvis produktet er laget av grantre). Gulvet i massivt tre er 18 mm tykt.

Ved å velge en badstutønne med termisk trekledning sikrer du lang levetid for tønnen, med lavere vedlikeholdskostnader for deg. Grantreet er gulaktig hvitt, uten tydelige forskjeller mellom kjerne og splinter. Grantømmer er et utmerket materiale for lastbærende konstruksjoner og utvendige lag. Grantømmer er lett å arbeid med og har egenskaper som gjør den egnet til bruk både inne og ute.

Uansett hvilken type tre du velger til prosjektet vil badstubenkene være laget av løvtre. Løvtre er mest egnet for benker siden de ikke avgir harpiks i den varme badstuen.

*Kontakt salgsavdelingen for mer informasjon.

Mer informasjon
Trelast Gran/ Termisk trelast
Form Rund
Rom Ett rom inne
Diameter (mm) 1900
Badstueareal (mm) 3.6
Gulvtykkelse (mm) 18
Veggtykkelse (mm) 38
Dørstørrelse (mm) 690 x 1600
Vindusstørrelse 213 x 665
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.