Badstutønne Ø1,9 x 2,5 m

30800,00 kr
På lager
SKU
ST192501

Standardsett:

  • Badstutønne;
  • Strammebånd av rustfritt stål;
  • Tak med svarte bitumenshingler;
  • Tredører med lås.
  • 2 vinduer i termisk herdet glass i bakveggen (brune);
  • Benker;
  • Varmebestandige plater til ovnen/komfyren.

Original og funksjonell badstutønne av høy kvalitet som passer perfekt til hagen eller bakgården. Den pynter opp i omgivelsene og gjør badeopplevelsen bedre. I tillegg har badstuen tydelige helsemessige fordeler. Badstutønnens diameter er 1,90 m, og veggene er 2,5 m lange. Derfor tar den lite plass og passer perfekt for mindre hager eller bakgårder.

Badstutønnen kan være laget av gran, lerketre eller termisk tre. På forespørsel fra kunden kan vi installere en vedovn eller en elektrisk varmekilde i tønnebadstuen. Badstutønnen har 38 mm tykke vegger, mens gulvet i massivt tre er 18 mm tykt. Taket i badstuen kan lages av bitumenshingler (svart, rød eller grøn) eller treshingler.

Totalhøyden, inkludert taket, er 2,1 m. I tillegg er det 2 planalternativer for denne badstutønnen: med eller uten terrasse, hvilket betyr kortere eller lengre badsturom.

I tillegg finnes det ulike alternativer for vinduene på veggene bak og foran (se bildet nedenfor). Et av alternativene er å la hele bakveggen utføres i glass. Dette glasset er 10 mm tykt, termisk herdet, bruntonet og dekket med en 110 mikron tykk beskyttelsesfilm. Et spesielt sikkerhetsgjerde er plassert mellom glassveggen og badstuovnen innvendig.

*Badstutønne med full glassvegg bak leverer kun ferdig montert.

Mer informasjon
Trelast Gran/ Termisk trelast
Form Rund
Rom Ett rom inne
Diameter (mm) 1900
Gulvtykkelse (mm) 18
Veggtykkelse (mm) 38
Dørstørrelse (mm) 690 x 1600
Vindusstørrelse 213 x 665
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.