Drage lekeplass for barn

9200,00 kr
På lager
SKU
Children's playground "Drage"

Lekeplassen Drage med et tårn, to husker og en sklie. I pakken finner du instruksjoner og alle nødvendige detaljer. Drage lekeplass – med et tårn, to husker og en sklie. Drage lekeplass – uforglemmelige øyeblikk for barna dine! Aktiv fritid i frisk luft vil være nyttig, hyggelig og fulle av smil. I settet finner du instruksjoner og alle nødvendige detaljer.

Bare grunnleggende verktøy er nødvendig for montering, dvs. meter, hammer, stige, vinsj, skiftenøkkel, skrutrekker og vannvater. Lekeplassen er festet til fundamentet, eller du kan velge våre spesielle metallstabiliserende ankre. Treet som våre lekeplasser er produsert i, er hentet fra sertifiserte leverandører og er FSC-sertifisert.

Treet er trykkimpregnert med en spesiell teknologi, i et høytrykkskammer med sju bars trykk. Denne impregneringsmetoden sikrer at treet er høyt motstandsdyktig mot fuktighet, sollys, rote og bakterier, det garanterer også treverkets holdbarhet, motstand mot insekter og andre skadedyr. Det impregnerte treet får en lys, grønntone – dette er normalt, denne tonen viser den høye kvaliteten på impregnering. Etter montering av lekeplassen, når treet tørker helt ut, går fargen over til honningbrun. Dette impregnerte treverket vil sikre lekeplassens holdbarhet under alle værforhold!

MERK! LEKEPLASSER LEVERES UMONTERTE OG UMALTE.

Hvis du planlegger å plassere lekeplassen på gresset eller på bakken, anbefaler vi at du kjøper flere ankre som stikkes ned i bakken, føttene på lekeplassen skal monteres og festes på ankrene. Ved bruk av ankre vil lekeplassen stå fast og stabilt.

6 stk metallmonteringsankre anbefales for installasjon.

Mer informasjon
Vekt (kg) 175
Materialer Trykkimpregnert furu.
Farge Fargene på skliene og husken kan avvike fra bildet som vises.
Barn (alder) Fra 3 år
Trefarge Naturtre - ubehandlet
Garanti 2 år
Beskyttelse under transport Transport på en ikke-returbar pall, hjørner, stropper, strekkfolie, papp.
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Copyright © Vikingfritid.no. All rights reserved.